KWALITEIT MET STIJL

WELKOM

TE KOOP

WIE ZIJN WIJ

NIEUWSBRIEF

CONTACT

Residentie SAVOYE

Wapenplein Oostende

Visie

Ligging

Prijzen & Plannen

 

BREIDELSTRAAT 1 - 8400 OOSTENDE
RESIDENTIE SAVOYE

TOPARCHITECTUUR IN HARTJE OOSTENDE!


Prachtig hedendaags nieuwbouwproject, gelegen op een toplocatie: op de hoek van het Wapenplein, ook gekend als 'De Grote Markt van Oostende'. Een unieke triple A-ligging, pal in het echte historisch stadscentrum: vlakbij de markten, de jachthaven, het strand en de winkelstraten.

Door het kwalitatief materiaalgebruik straalt deze residentie rust en klasse uit, een nauwgezet streven naar evenwicht tussen soberheid en verfijning. Door zijn unieke ligging, onmiddellijk naast het Feest -en Cultuurpaleis, ging er extra aandacht naar de symbiose van het project in zijn omgeving. Het resulteerde in een zeldzame combinatie van hedendaagse toparchitectuur, een centrale ligging en een kwalitatieve afwerking met smaak.

De residentie bestaat uit 5 appartementen, zijn royaal qua ruimte, hoogstaand qua afwerking en beschikken steeds over drie slaapkamers. Het uitzonderlijk ruime duplex appartement meet 184.5m² en beschikt naast 3 slaapkamers ook over meerdere grote terrassen.

Alle appartementen genieten van het prachtige open zicht op het Wapenplein en op de toren van het Feest- en Cultuurpaleis, met middag- en avondzon. Elk appartement heeft aansluitend een extra private berging. Er zijn ook voldoende fietsparkeerplaatsen aanwezig.

 

REEDS 90% VERKOCHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Residentie 'SAVOYE' heeft een nieuwe en uitgepuurde architecturale vormgeving. 

Voor dit project wordt er gekozen voor zeer hoogwaardige materialen en een uiterst luxueuze afwerking.

Zo wordt de gevel volledig opgetrokken uit natuursteen. De terrassen worden afgewerkt met een heldere doorlopende glazen balustrade, gemaakt uit één stuk (dus zonder verticale verdelingen of ondersteuningen).

In de appartementen komt er standaard een parketvloer in witte eik alsook vloerverwarming, aluminium ramen, strak design sanitair en een 'b3' keuken van het kwaliteitsmerk BULTHAUP.

Uiteraard is er ook veel persoonlijke vrijheid wat betreft de materialen voor de afwerking.

Het appartementsgebouw zal uitgevoerd worden met oog voor het kleinste detail, uitgerust met alle moderne voorzieningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alle 3D beelden zijn niet bindend en louter ter presentatie

 

 

 

Copyright © ARTE VISTA - ALL RIGHTS RESERVED