KWALITEIT MET STIJL

WELKOM

TE KOOP

WIE ZIJN WIJ

NIEUWSBRIEF

CONTACT

Residentie SAMPHIRE

Groentemarkt Oostende

Visie

Ligging

Prijzen & Plannen

 

GROENTEMARKT 20 & 21 - 8400 OOSTENDE
RESIDENTIE SAMPHIRE

TOPARCHITECTUUR IN HARTJE OOSTENDE!


Deze residentie is een exclusief appartementsgebouw, gelegen op een absolute toplocatie: de Groentemarkt te Oostende.

Het bevindt zich pal in het echte historisch stadscentrum: vlakbij zowel de markten, het station, de jachthaven, het strand als nabij de winkelstraten.

De strakke verticale aflijning, de grote raampartijen en de glazen balustrades geven vorm aan dit gebouw. Ook de detaillering is kwalitatief en uitgepuurd. Daarnaast ging er ook extra aandacht naar de wisselwerking van het project met zijn omgeving en met de stedelijke context.

Het resulteert in een vernieuwende en tevens aangename en karaktervolle hedendaagse architectuur. Een unieke plek in Oostende waar het fijn vertoeven zal zijn.

Deze nieuwe residentie bestaat uit 9 appartementen, met een verschillend aantal slaapkamers. Alle appartementen hebben een open zicht op het marktplein. Op het gelijkvloers bevindt er zich een handelsruimte.

Er zijn tot slot ook voldoende fietsparkeerplaatsen aanwezig in de residentie. En er is momenteel nog de mogelijkheid tot het aankopen van een gesloten garagebox met een elektrische sectionaalpoort in ons ander project net om de hoek.

 

REEDS 70% VERKOCHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Residentie 'SAMPHIRE' heeft een nieuwe en uitgepuurde architecturale vormgeving. 

Dit project wordt gekenmerkt door zeer hoogwaardige materialen en een uiterst luxueuze afwerking.

Door zijn aankleding en de verfijnde detaillering zal het gebouw een prachtige en elegante uitstraling krijgen. Zo wordt de gevel volledig afgewerkt in aluminium. De terrassen krijgen een heldere doorlopende glazen balustrade, gemaakt uit één stuk (dus zonder verticale verdelingen of ondersteuningen).

Er is gekozen voor hoogwaardige materialen, design en afwerking voor de badkamer en keuken. In de appartementen komt er standaard naast een parketvloer in witte eik ook strak design sanitair. Er wordt een 'b3' keuken voorzien van het kwaliteitsmerk BULTHAUP waar vorm en functie centraal staan. Als bewoner maakt u uw keuze uit de verschillende kwaliteitsproducten, dit onder de deskundige begeleiding van een binnenhuisarchitect.

Daarnaast zorgt de lichtinval en het zicht op de markt voor een unieke woonkwaliteit.

Uiteraard is er ook een ruime persoonlijke vrijheid wat betreft de materialen voor de afwerking.

Het appartementsgebouw zal uitgevoerd worden met oog voor het kleinste detail, van inkom tot gang, van leefruimte tot keuken.
Dit alles uitgerust met alle moderne voorzieningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alle 3D beelden zijn niet bindend en louter ter presentatie

 

 

 

Copyright © ARTE VISTA - ALL RIGHTS RESERVED