KWALITEIT MET STIJL

WELKOM

TE KOOP

WIE ZIJN WIJ

NIEUWSBRIEF

CONTACT

Residentie KAAIMAN

Ooststraat Oostende

Visie

Ligging

Prijzen & Plannen

 

OOSTSTRAAT 67 & 69 - 8400 OOSTENDE
RESIDENTIE KAAIMAN

MODERNE HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR IN HARTJE OOSTENDE!


Prachtig hedendaags nieuwbouwproject, gelegen op een toplocatie nabij de jachthaven, het strand en de winkelstraten.

Door het kwalitatief materiaalgebruik straalt deze residentie rust en klasse uit. Het ontwerp maakt de connectie met het nabijgelegen Vissersplein en de Visserskaai.

De residentie bestaat uit telkens 2 appartementen per verdieping met een groter appartement en een duplex op de bovenste verdiepingen. Deze verdiepingen bieden ook een mooi zicht op de jachthaven, de jachtclub en het staketsel. Er komen in deze residentie ook 7 gesloten garages, bereikbaar via een lichtrijke inkomhal. Er zijn ook voldoende fietsparkeerplaatsen aanwezig met een aparte ingang.

 

DIT PROJECT IS HELEMAAL UITVERKOCHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Residentie 'KAAIMAN' heeft een nieuwe en uitgepuurde architecturale vormgeving. Er is groot belang gehecht aan harmonie met de omgeving en aan de schaal van het totaalcomplex in relatie met de schaal van de individuele woonunit. Evenveel aandacht wordt er gegeven aan de interne woonkwaliteit van het appartement. Daarbij zijn het uitzicht,de lichtinval en de interne relaties essentiële elementen.

Het gebouw is ontworpen als een eenheid van 4 bouwlagen met sterke horizontaliteit, in contrast met de uitgesproken verticale gemetste kolommen in een licht grijs genuanceerd metselwerk.

Het appartementsgebouw zal uitgevoerd worden met oog voor het kleinste detail, voorzien van alle moderne voorzieningen.

 

 

 Alle 3D beelden zijn niet bindend en louter ter presentatie

 

 

 

Copyright © ARTE VISTA - ALL RIGHTS RESERVED